professionelt anlægsarbejde

Kontakt JH Anlægsgartner

Anlægsarbejde og haveservice i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Sydsjælland

og Roskilde omegn

JH Anlægsgartner kan tilbyde kompetent assistance, når det kommer til anlægsarbejde og belægning i indkørsel og have. Jeg  udfører både store og små anlægsopgaver i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Sydsjælland og Roskilde omegn , så drømmer du om at få anlagt en ny have, få fældet et træ eller lagt en ny terrasse, så kontakt endelig JH Anlægsgartner for et godt tilbud.


Professionel anlægsgartner

For mange kan det virke som en stor og uoverskuelig opgave at anlægge en ny have, og derfor er det en god idé at hyre en uddannet og kompetent anlægsgartner til opgaven. JH Anlægsgartner har stor passion for og erfaring med anlæg af haver, og det ses i de resultater, arbejdet munder ud i. Sammen med dig finder vi ud af, hvilke individuelle løsninger der passer bedst til dig, dine ønsker og behov, så du får den have, du altid har drømt om.

Alle former for belægningsarbejde

Kontakt JH Anlægsgartner

Effektiv haveservice 

JH Anlægsgartner tilbyder naturligvis også at stå for at vedligeholde allerede anlagte haver, så du i stedet kan bruge tiden på det, du har lyst til. Hvad end din have er lille eller stor, kan vi tilbyde at komme ud enkelte gange eller på en fast ordning med individuelt aftalte intervaller, alt efter dine behov. JH Anlægsgartner kan blandt andet stå for:

  • Hækklipning

  • Græsslåning

  • Lugning

  • Beskæring

  • Træfældning

  • … og alt, hvad haveservice indebærer!

Leveret af